κατασκευή πλαστικά καλούπια

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ

Η διαδικασία δοκιμών υλοποιείται για να διασφαλιστεί ότι τα καλούπια που κατασκευάστηκαν πληρούν τις απαιτήσεις και τις ακριβείς προδιαγραφές που έχετε θέσει για το τελικό προϊόν σας.

Συχνά τα καλούπια μπορεί να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για να προχωρήσετε σε ένα project, λόγω του ενδεχόμενου υψηλού κόστους. Η έγκαιρη συνεργασία σας με την LEONIDIS μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και κόστος μέσω της πλήρους κατανόησης των απαιτήσεών σας, που θα μας επιτρέψει να προτείνουμε αλλαγές που μπορεί να βελτιώσουν το καλούπι και χαρακτηριστικά του προφίλ του πλαστικού σας συμβάλλοντας που συμβάλλουν στη μείωση δαπανηρών ενεργειών.

Στη συνέχεια η παραγωγή πλαστικού με μηχανές extruder προσφέρει τον ταχύτερο τρόπο για την κατασκευή πλαστικών προφίλ. Νέα προϊόντα κατασκευάζονται με extrusion καθημερινά. Προϊόντα που κατασκευάζονται από ξύλο, μέταλλο, γυαλί και πολλά άλλα υλικά μπορούν να μετατραπούν σήμερα με ευκολία σε πλαστικά προφίλ. Όσο περισσότερα μέτρα χρειάζεστε για τις κατασκευές σας, τόσο γρηγορότερη είναι η απόδοση της επένδυσής σας.

Η κορυφαία υπηρεσία της LEONIDIS που την έχει ανάγει σε Πρότυπο Κέντρο κατασκευής καλουπιών, με τη δυνατότητα κατασκευής τους στις εγκαταστάσεις της, δίνει το πλεονέκτημα της παράδοσης καλουπιών extruder σε σύντομο χρονικό διάστημα και την ευελιξία να γίνουν τυχόν αλλαγές γρήγορα και με τεχνική αρτιότητα είτε το προφίλ απαιτεί ένα ή περισσότερα υλικά.

Η ομάδα μηχανικών της LEONIDIS κατασκευάζει καλούπια πλαστικού προφίλ, που ταιριάζουν με τις απαιτήσεις παραγωγής του πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά πρώτων υλών και την πολυπλοκότητα του σχεδίου κατά τη διάρκεια της κατασκευής, τροποποιώντας στην πορεία ότι είναι απαραίτητο ώστε το τελικό καλούπι να διαθέτει την απαιτούμενη λειτουργικότητα που θα διασφαλίσει 100% την συνέπεια στην ποιότητα του παραγόμενου πλαστικού.

Πλεονεκτήματα της κατασκευής καλουπιών στις εγκαταστάσεις της LEONIDIS

  • πλήρως εξοπλισμένη μονάδα κατασκευής καλουπιών που διασφαλίζει την αμεσότητα και αποτελεσματικότητα της διαδικασίας παραγωγής ειδικών πλαστικών
  • εξαιρετικά γρήγορη διαδικασία τροποποιήσεων στα σχέδια των καλουπιών πριν την τελική τους έγκριση
  • καλούπια (tri-extrusion) όπου μπορούν να συνδυαστούν έως και τρία διαφορετικά χρώματα και υλικά εύκαμπτα ή άκαμπτα σε ένα ενιαίο προφίλ.
  • κατασκευή καλουπιών με ένα ευρύ εξοπλισμό σύγχρονων μηχανημάτων, με εξελιγμένους επεξεργαστές που υποστηρίζονται από βοηθητικό εξοπλισμό κατάλληλο για σύγχρονες τεχνικές μαζικής παραγωγής με τη μέθοδο έγχυσης πλαστικού (CAD-CAM, EDM Electric Discharge Machining, κέντρο κατεργασίας CNC)
  • καλούπια έγχυσης πλαστικού από 1g έως 500g
  • προσαρμοσμένες και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις για κάθε πελάτη
  • παράδοση καλουπιών extruder
espa