ειδικές υπηρεσίες

ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το εγκεκριμένο προϊόν προγραμματίζεται για παραγωγή στους ζητούμενους χρόνους. Όλα μας τα προϊόντα παράγονται και ελέγχονται επιτόπου.

H επεξεργασία πλαστικών προφίλ δεν ολοκληρώνεται στη μηχανή extrusion. Στη Leonidis προσφέρουμε πολλές επιλογές στις τελικές πινελιές των προφίλ σας καθώς πιστεύουμε ότι η ύπαρξη μιας ενιαίας πηγής τόσο για διέλαση όσο και για κατασκευή, ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών μας έγκαιρα και οικονομικά.

Από την κατασκευή πρωτοτύπων, την διακόσμηση, τη σύνθετη συναρμολόγηση έως την επικόλληση ταινιών, το τρύπημα, την κόλληση, την διάτρηση/αποκοπή, και την ειδική συσκευασία, είμαστε περήφανοι για την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις κάθε πελάτη για το προϊόν του.

Κατασκευή πρωτοτύπων

Χρώματα

Μπορούμε να παράγουμε το προϊόν σας σε οποιοδήποτε χρώμα. Είμαστε γνωστοί για την ικανοποίηση απαιτητικών προδιαγραφών και την παράδοση πλαστικών υψηλής ποιότητας.

Το χρώμα είναι απαραίτητο για την επιτυχημένη επωνυμία και το μάρκετινγκ ενός προϊόντος, επειδή επηρεάζει άμεσα τη λήψη αποφάσεων του πελάτη. Τα χρώματα είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό οπτικό βοήθημα, καθώς μεταφέρουν συναισθήματα και εμπειρίες.

Μια πλάκα, ένας αριθμός Pantone ή Ral σας παρέχει αρχικά μια χονδρική ιδέα για την προτιμώμενη απόχρωση και οι μηχανικοί μας προσαρμόζουν τη συνταγή μέχρι να επιτύχουν μια αποδεκτή χρωματική αντιστοιχία.

Οι εφαρμογές που μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες αντιστοίχισης χρωμάτων περιλαμβάνουν:

  • Κατασκευή
  • Βιομηχανοποίηση
  • Αγορές Supermarket (Point-of-purchase display)
  • Έπιπλα

Κοπή στο μήκος

Τα πλαστικά προφίλ μπορούν να παραχθούν σε διάφορα μήκη ανάλογα µε τις απαιτήσεις σας. Μπορούν επίσης να τυλιχθούν σε ρολό αν η διατομή το επιτρέπει.

Κολλητική ταινία

Μπορούμε να εφαρμόσουμε ταινία διπλής όψης επάνω στο πλαστικό προφίλ είτε κολλητική είτε μαγνητική ανάλογα µε το προφίλ.

Διάτρηση & Περικοπή

Μπορούμε να τρυπήσουμε και να περικόψουμε τμήματα σε πλαστικά προφίλ off και in line.

Φαλτσοκοπή

Η υπηρεσία µας για την κοπή φαλτσών είναι διαθέσιμη για τα άκρα των πλαστικών προφίλ µας ως διαδικασία off-line.

Θερμοκόλληση πλαστικών για την δημιουργία τελάρων/πορτών/βιτρινών

Co and Tri-Extrusion

Κατασκευάζουμε/παράγουμε co και tri-extrusion που είναι ένας συνδυασμός άκαμπτων και εύκαμπτων υλικών που μπορεί να είναι και διαφορετικών χρωμάτων.

espa