σχεδιασμοσ πλαστικων

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - R&D

Οι τεχνικοί μας σε συνεργασία μαζί σας θα δώσουν κατευθύνσεις, ώστε να διασφαλίσουμε ότι το τελικό προϊόν θα πληροί τις απαιτήσεις σας. Δημιουργούμε στη συνέχεια ένα σχέδιο.

"Σύμφωνα με την εμπειρία μου, είναι πολύ ωφέλιμο για τους μηχανικούς σχεδιασμού του πελάτη να συνεργάζονται με τον προμηθευτή πλαστικού τους από νωρίς στη διαδικασία", τονίζει ο Λεωνίδης Ευάγγελος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας.

Και συμπληρώνει ότι «…μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό σε ο,τι σχετίζεται με την παραγωγικότητα του καλουπιού σας. Μπορούμε να σας συνδέσουμε με συνεργάτες σχεδιασμού εάν δεν έχετε τη δική σας ομάδα σχεδιασμού. Εάν όμως έχετε ήδη ένα σχέδιο του πλαστικού, ίσως θέλετε να φτιάξετε γρήγορα 3D μοντέλα όπου μπορούμε και πάλι να σας εξυπηρετήσουμε».

Η LEONIDIS υλοποιεί με ακρίβεια τις απαιτούμενες εργασίες σχεδιασμού δίνοντας τρισδιάστατη μορφή σε οποιαδήποτε ιδέα του πελάτη από ένα πρόχειρο σχέδιο ή μια φωτογραφία. Τα αρχεία τρισδιάστατης απεικόνισης που παράγονται, στη συνέχεια τυπώνονται σε 3D PRINTER και παραδίδεται το πρωτότυπο μοντέλο.

Η τεχνολογία του 3D Printing δίνει το πλεονέκτημα της αξιολόγησης και πειραματικής επιβεβαίωσης της ορθής λειτουργίας ενός καλουπιού δίνοντας feed back στο σχεδιαστικό τμήμα και στον πελάτη και μειώνει το χρόνο, το κόστος και τυχόν σφάλματα.

espa