Συχνές ερωτήσεις

Co-extruder είναι η διαδικασία της συμπίεσης δύο ή περισσοτέρων υλικών διαμέσου της ίδιας μήτρας για να παραχθεί ένα ενιαίο κομμάτι. To Co-extruder έχει ανοίξει νέους ορίζοντες στο και λύνει επιτυχώς αρκετές δύσκολες κατασκευαστικές ανάγκες.

Ως παραγωγός ειδικών πλαστικών προφίλ, εξυπηρετούμε πολλούς διαφορετικούς κλάδους. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να παρέχουμε τα υψηλότερα ποιοτικά πλαστικά extruder, είτε πρόκειται για ηλεκτρονικά είδη, ανοξείδωτες κατασκευές, έπιπλα γραφείου, φωτιστικά , πλαστικών ανάρτησης τιμών, αντικουνωπικών συστημάτων κ.α..

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να αξιολογηθούν για να δοθεί τιμή για ένα καλούπι. Ωστόσο, ανάλογα με την πολυπλοκότητα της διατομής και τις πρώτες ύλες, θα μπορούσε κανείς να υπολογίσει το κόστος να ξεκινά από τα 1.500,00 €.

Έχουμε τη δυνατότητα να περιορίσουμε την ελάχιστη ποσότητα παραγωγής σε 1.500 μέτρα. Ωστόσο, η ποσότητα αυτή ποικίλει ανάλογα την διατομή του πλαστικού, και μπορεί να είναι σημαντικά υψηλότερο για μικρές διατομές. Έχουμε παρόλα αυτά την δυνατότητα να προσαρμόζουμε την προσφορά μας ανάλογα με την ποσότητα παραγγελίας και να παραδίδουμε τμηματικά κατόπιν συμφωνίας.

Η καλύμπρα είναι ένα σημαντικό τμήμα στα περισσότερα καλούπια extruder και είναι εξειδικευμένες για κάθε προφίλ. Η καλύμπρα καθορίζει τις διαστάσεις του τελικού πλαστικού με τη χρήση κενού αέρος , και διαμορφώνει το προφίλ κατά την διαδικασία ψύξης. Η καλύμπρα εξασφαλίζει τον έλεγχο του κόστους παραγωγής και εγγυάται σταθερές διαστάσεις στο παραγόμενο προφίλ.

Ο σκοπός στην επιλογή υλικού είναι να καθοριστεί ποιες ιδιότητες ταιριάζουν καλύτερα στις απαιτήσεις χρήσης του πλαστικού προφίλ σας. Πρέπει κανείς να εξετάσει πολλά χαρακτηριστικά, όπως η θερμοκρασία χρήσης, έκθεση σε χημικές ουσίες, τις απαιτήσεις ευφλεκτότητας, τον αντίκτυπο στο περιβάλλον, την αισθητική και τη συνολική λειτουργία του πλαστικού. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να επιλέξουμε την καλύτερη ισορροπία μεταξύ των ιδιοτήτων του υλικού, τη λειτουργία του πλαστικού και του κόστους.
espa